24 feb. 2011

BB dag två

Idag har barnläkaren kollat på Mimmi och sen har hon fått sitt första bad. Allt såg fint ut förutom att hon har lite gulsot, dom skall ta prov i eftermiddag och så får vi se om hon behöver sola eller om vi kan åka hem ikväll. Bada var mysigt en stund, men bäst var det att ligga under värmelampan på skötbordet. Jättemysigt ! Hon är så nöjd och fin och vi njuter av varje sekund!! Kram alla och tack för fina hälsningar ! (När vi kommit hem skall ni få rapport om händelseförloppet runt förlossningen och allt det. )


Nu skall pappa bada mej !

8 kommentarer:

  1. Underbara Liten. Tänk att hon finns hos er nu. Lilla Mimmi. Det är så härligt! Kom gott hjem (som danskarna säger)! kram petra

    SvaraRadera
  2. Elin hade med gulsot... låg två-tre dagar under solariet, fick ha små solglasögon =) Det kommer att gå bra!

    Love

    SvaraRadera
  3. Lilla fina Mimmi! Ni lyckades hitta ett jättefint namn i namndjungeln! Passar dessutom kanon tillsammans med storebrors lika fina namn. Alice hade också lite gulsot, men vi fick åka hem med tips om att ställa henne vid ett soligt fönster. Det spöregnade iofs hennes första dagar hemma, men det gick snabbt över ändå.
    Återigen; ett stort och varmt grattis!

    SvaraRadera
  4. Åh vad fin hon är!! Om hon har gulsot så har jag kanske smittat henne Hi hi . Hon vill vara lik mig de är så fina de är ju lite bruna/ gula . Saga hade ju lite och fick sola en natt och en dag. Det tyckte hon var skönt bara jag inte satte fast hennes armar i den lilla fast sydda overollen som var i "solsängen" .
    Kram från Sofia med familj

    SvaraRadera
  5. Många varma gratulationer och lyckönskningar!

    /Elisabeth med *Vendela*, Vilda, *Vega*, Ville och Vilja

    SvaraRadera
  6. vi är hemma nu , det var väldigt lite så hon behövde inte sola. kram alla! jessi

    SvaraRadera
  7. Hon är så vacker! Jag får tårar i ögonen av berördhet varje gång när jag ser era bilder.
    Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Underbart att se bilder på ert mirakel!
    Hon är så fin lilla Mimmi! Kram

    SvaraRadera