12 juni 2013

nya livet

Ja vi börjar sakta anpassa oss. Att flytta från ett hus på landet till en tvåa mitt i stan är onekligen en omställning. Mimmi ( och vi ) saknar att bara kunna gå ut i trädgården och det är trångt och tråkigt att bo i "påsar" i en redan möblerad lägenhet. Å andra sidan är det härligt att bara kunna ta vagnen och promenera till stan, fika, ta en bit mat eller gå till en mysig park. Vi har varit och lekt i vackra Annelundsparken ett par gånger, vi har varit på biblioteket och så har vi besökt öppna förskolan i Fristad. Lyckligast är Mimmi när vi åker till någon som har trädgård så hon får springa och leka, så vi har hängt en del uppe hos Sofia med familj. Där är det toppen med kompisarna Saga och Elias och alla djuren. Och att vara hos mormor och morfar i sparsör är lycka!. I helgen var vi och hälsade på farmor och farfar i stugan och sen åkte vi till familjen Posse i glommen. Härligt ! Nu är det ett par veckor kvar tills Martins semester börjar och då åker vi till stugan. Det skall bli skönt att kunna vara på stranden på dagarna och tända grillen på kvällen.
 I helgen skall vi åka på en del husvisningar, det är alltid kul ! Ha det gott alla ! Här målar Mimmi lite akvarell med Calle ;)

1 kommentar:

  1. Hej. Klart att det är en hel del kompromisser för er spec för Mimmi som inte har bott trångt o bara kunnat gå ut i härliga trädgården. Det dyker säkert upp något bra till er. Vad blev det för fin teckning tro. Morf o morm

    SvaraRadera