31 okt. 2011

Mimmi bus

Nu är Mimmi c:a 8 mån och en vecka. Hon är pigg och framåt och väldigt nyfiken. Hon sitter gärna på knä som en liten surrikat, supergulligt. Hon skall också ställa sig upp mot allt och har även börjat förflytta sig lite i sidled. Sätta sig ned däremot är lite otäckt, så ofta får man assistera. När hon stått en stund och börjar bli trött ropar hon på oss - Babba, babba , babba !!!! Det är vi det :-) Favoritmaträtten är fortfarande gröt och frukt. Hon äter också min hemlagade pure med potatis, morot och lammkött med god aptit. Annars smakar hon mest några skedar och sen är det bra. Men lite går ner och vi är nöjda med det. Hon är iallafall nyfiken på olika smaker och det ser jag som positivt. Lite fruktpure/ smoothie går ner också och vi hoppas hon äter mer nu när jag skall dra ner på amningen ännu mer. Små bitar av smörgås är också kul att sitta och plocka med , fast hälften ligger på golvet efteråt med smöret avsuget. Hon leker bra på golvet med sina saker och våra skor, och tycker det är jättekul att komma bort och hälsa på andra och utforska deras hem ! Öppna förskolan med sång och babyrytmik är också en favvo. Det har inte kommit några tänder än även om hon hade jätteont och var gnällig förra veckan , men rätt som det är kommer dom väl. Känns som att det inte gör så mycket så länge man ammar :-) Ha en skön vecka allihop !Gröt i hela ansiktet och snygg Stig-Helmerfrisyr

2 kommentarer:

  1. Nu kan du ju ha en liten tofs!
    Himla tjat om tänder, det är bara bra att vänta med dem. De ligger ju där och är skyddade blir inga hål i dem och man slipper borsta :).
    NU LÄNGTAR VI TILLS DU OCH MAMMA KOMMER TILL BORÅS.
    Puss från moster Sofia

    SvaraRadera
  2. Ja, Sofia, det gör inget för den sakens skull, det är bara lite jobbigt för henne att hon har ont i munnen. Hon är så duktig och borstar "tänderna" varje kväll ändå , det är jättegott att tugga på tandborsten. Ja, vi ses om några veckor ! Kram !

    SvaraRadera