28 dec. 2010

Den magiska gränsen

Nu är vecka 32 avklarad och vi har gått in i vecka 33. Vi har satt små milstolpar på vägen för att det inte skall kännas så långt och så stort och skrämmande denna gången. En gräns var såklart v.12, och nästa vecka 18 för då var det Ultraljud. Sen var det vecka 20 för det var halvvägs och efter det hade vi vecka 27 för då vet vi att de kan klara de flesta bebisar som föds. Sen var det vecka 32. Barn som föds efter denna vecka är lika "friska" som vuxna som de som gått tiden ut. (Om allt är som det skall i övrigt) . Så vi är så glada, för varje milstolpe som passeras blir chansen större att vi skall få en levande liten bebis. Dessutom har bebisen i magen nått en magisk gräns idag. Ultraljudet visade att "Liten" nu väger 1970 g ( perfekt enl. läk )Nu väger bebisen i magen mer än vad änglastorebror Mio gjorde när han föddes ( v. 38 ) . Det är en stor lättnad, nu skall Liten bara fortsätta växa och hulla på sig därinne de sista sju veckorna .

3 kommentarer:

  1. Vad bra att ni gjort små delmål, då kan det kanske bli lite mindre oro. Denna gången kommer det att gå bra, brukar inte hända två ggr om barnet är friskt.Hittat din blogg genom Tonci, vi är släkt, ni har gått igenom samma oväntade sorg, att mista ett barn. Du har hunnit några delmål längre, men vi hoppas Tonci snart är där.
    Kram fån Ulla i Blekinge.

    SvaraRadera
  2. Grattis till milstolpen! Det är så härligt att läsa att allt verkar gå bra för er och Liten. Det måste vara en underbar känsla att veta att allt är som det ska och chansen att det ska gå fel väldigt, väldigt liten nu.

    SvaraRadera
  3. Hej..
    Vet inte om du minns mig, anna-Maria, williams ängla mamma?..
    Det var en ren slump att jag gick in på min blogg och sedan in på din.. Det är Williams 2års dag i morgon och jag gick in på bloggen för att kolla bilder..

    Ett stort grattis till lilla pyret i magen, Gud så roligt.. Skönt att pasera målstolparna, då är det ett steg närmare det stora målet..:)
    Hoppas du mår bra och att graviditeten har gått bra.. Jag har en elwin, snart 1 år här hemma..:)så jag hoppas allt går bra med mios lillasyster eller bror..:)
    Kram

    SvaraRadera