3 dec. 2012

Julgodis

Dagens tips från pinterest, Rocky road med vit choklad.
Ja detta julgodiset tänkte jag testa i år, min variant blir med pistagenötter, cashewnötter, minimarschmallows och nån form av färgat gelegodis. Spännande, lovar att visa mina sen med bild när det är gjort.

säkert väldigt sötsliskigt, men en bit till en kopp kaffe funkar nog :-) klicka på bilden så kommer ni till receptet. ( hoppas det funkar, annars får ni skriva i kommentarerna ! )

4 kommentarer:

  1. Åh så mysigt! Rocky roads bakade jag också häromdagen och en vän till mig använde färgade marschmellows dom var super söta!! Och sen vad hon kondenserad mjölk så dom blev ser goda! Kram

    SvaraRadera
  2. Rocky road är jättegott! Gjorde nyligen en variant med marabou-mjölkchoklad och pistage-, cashew- och jordnötter. Blandade även i dumlekolor, marshmallows samt rice krispies. Supergott!! :) /Pernilla

    SvaraRadera
  3. Mums vilka goda tips, ja det verkar som det är bara att ta favvochokladen och ösa i vad man gillar ! Jag har försökt hitta färgade mini marschmallows men misslyckats ! Så det får bli vita. Ja detta godiset tillverkar jag ganska mycket för att det seeer så gott ut :-)

    SvaraRadera
  4. mina blev inte lika vackra så jag struntar i att lägga ut bild. Goda blev dom , men väldigt söta !

    SvaraRadera