16 jan. 2012

Lägesrapport

Inte har det blivit mycket bloggande det sista, det går lite i vågor det där. Jag tänkte iallafall avlägga en liten Mimmi -rapport. Hon blir snart 11 månader ! Att säga att tiden springer iväg är en underdrift. Oj vad det går fort... Hon blir ju roligare och roligare att iaktta och att leka med ju äldre hon blir. Favoriterna för tillfället är gåvagnen, tätt följt av lektältet, stapelklossarna, bollar och ballonger. Ja om man bortser från allt det som hon VILL leka med men som inte är hennes leksaker, såsom alla köksredskap, tidskrifter, magasin och böcker, papperskorgen med använda tvättlappar och blöjor, fjärrkontroller , telefoner och innehållet i min och alla kvinnliga besökares handväskor. Ja att leka är skoj, särskilt om det är lite större barn här och leker med henne.
Hon har mycket att stå nu, det primära är gåträningen, hon tar några steg själv, men helst håller hon i ett finger eller springer med gåvagnen. Det är roligt att se hur stolt hon själv är över sina framsteg. Fyra tänder har det kommit nu och dom är spännande att använda! Hon äter bra, helst själv om hon får. Hemlagat är bäst , men hon äter även en del burkmat nu, vilket är skönt när man är iväg . Hon äter smörgås och har redan lärt sig att pålägget är grejen, så hon pillar av ost eller skinka och äter det först. Apelsin, majs, äpple , kiwi och gurka är godis ! Och salta pinnar som mamma har bitit av saltkornen på. Fest! Ja det var lite om hur vi har det här, återkommer snart och berättar mer !
Här är hon, i gåvagnen framför sitt älskade lektält. :-)

2 kommentarer:

  1. Det var roligt att hon tyckte om tältet.Det ser ut som att hon försöker stå i vagnen,men man måste testa lite oxå, hon ser ganska cool ut.MF.MM Många kramar

    SvaraRadera
  2. Japp hon åker sparkcykel med den !!:-)

    SvaraRadera