24 feb. 2013

Mimmi 2 år

I förrgår fyllde vår stora lilla tjej 2 år ! Vi firade med ballonger jordgubbstårta och paket , på kvällen åt vi en god födelsedagsmiddag efter hennes önskemål (fisk) . Ja det blev en härlig dag och hon gick och sjöng ja må ho leva för sig själv hela dagen ;) i paketen var det bl.a. Böcker , briotågbana och en Mimmi Pigg outfit . Hon fick en jättesöt kofta av gammelmoster Lotta och en peng av gammelfaster Maud , för den skall hon få ett vitt bord med stolar till sitt rum . Av grannen Ulla fick hon en fin bok , och Mimmi hälsar till alla och tackar för alla fina presenter och kort ! Nästa helg skall vi uppåt och fira med mor och farföräldrar, och så blir det nog lite Leos lekland med Sofia och barnen .





2 kommentarer:

  1. Grattis mosters lilla Mimmi! Tänk att du redan är 2 år! Ja tiden bara rusar iväg. Fråga din mamma. Hon och jag vi tycker att det var i går Jennifer föddes:)

    Förut så ville man ljuga om sin egna ålder men nu vill man ljuga om sina barns åldrar. Iallafall min största för när jag säger att vi har en 19 åring så kan man ju enkelt räkna ut att jag över 40:)

    Pussar och kramar från Sofia med familj


    SvaraRadera
  2. Stora tjejen :-)! Grattis i efterskott! Kramar

    SvaraRadera