21 juni 2012

Upptäcka!

Det är ingen ide att köpa leksaker till Mimmi för tillfället. För nu skall det bara upptäckas. Känna, smaka, lukta och lyssna. Plockas i och plockas ur. Smaka igen . Ja allt är spännande och det finns ju så mycket att titta på, smaka och prova!!! Hur smakar en snigel ? Blir kexet godare om jag doppar det i badvattnet ? Kan stenar flyga ? Smakar jorden bättre idag? Går badbaljan i babypoolen ? Hur känns det att bajsa på yttertrappen? Ja hon har fullt upp som ni förstår :-) och mamma och pappa med.
-hur känns mossa? går det att äta ?

4 kommentarer:

  1. Hahaha, bajsa på trappan! Det är skönt men lite farligt utan blöja. Man får ju ha lite koll så man inte missar en pöl...eller hög! Ellie käkade också en snigel häromveckan, jäklar vad dom kan börja skumma i kontakt med barnsaliv! Hon såg ut som hon hade rabies! Benny erkände idag att hon tuggat på en fimp häromdagen så nu blir hon väl rökare. Kram på er och Glad midsommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha ja det blir munkorg sen när dom skall leka ! :-)

      Radera
  2. Kommer fortfarande ihåg hur det lät när Molly tuggade stora skopor sand - crunchigt värre! Fantastiskt hur de kan tugga vidare och bara vara så underbara mitt i upptäckarglädjen! :) kusin Pernilla

    SvaraRadera
  3. Himmel o pannkaka vad dom små hittar på,men det är kul att läsa om det.Jag kommer ihåg när Madde vad på gång att stoppa i sig en tjock mask,jag själv höll på att spy.Jesse du har säkert gjort liknande saker.En Mormor som får läsa mycke roliga saker.

    SvaraRadera