22 feb. 2014

Kärleken fyller 3

 Mimmi
Vår fina tjej, som alltid skall krama alla sina vänner när hon går hem från dagis. Som säger tack snälla mamma och pappa när hon får något. Som är så generös med kramar och pussar och kel. Som är busig, skojfrisk och glad. Som är stolt, stark och pigg och vet vad hon vill. Som blir arg emellanåt, men sen kommer och kramas och säger förlåt. Som är så stolt över att hennes hår växer och blir längre, och som vill ha lika långt som mamma när hon blir större. Som älskar att hjälpa till att baka och laga mat, och som gärna provsmakar och äter med god aptit. Som konstant vägrar alla andra grönsaker än gurka tomat, morot och majs. Som älskar choklad. Som gillar att spela trummor och gitarr. Som älskar att läsa böcker och pussla och spela spel. Som fortfarande sover middag flera timmar på helgen. Som älskar djur och sina dockor och nallar. Som blir så stolt när hon lär sig något nytt. Som räknar till 20, kan sjunga alfabetet och massa andra sånger. Som är tokig i tomten , lisebergskaninerna och alla andra stora mjuka figurer. Som frimodigt åker alla karuseller hon får på liseberg. Som älskar att bada och leka i vatten. Som älskar Dora Upptäckaren på tv. Som vill sova mellan oss, fast skavfötter, så hon ligger mellan oss fast med huvudet vid våra fötter. Som fantiserar och hittar på historier, sagor och sånger. Som älskar sin förskola och att vara ute. Som älskar att träffa sina släktingar, stora kusinerna , sysslingar, mostrar och morbrödrar och mor och farföräldrar. Som älskar när vi har gäster och alltid gråter när de går. Som bara vill ha klänning på sig, och älskar rosa. Som är det absolut finaste vi har, och  stoltheten och tacksamheten över vår prinsessa, Mimmi Ingrid Sofia , känner inga gränser.

Grattis vår älskade Mimmi på din treårsdag. Från din mamma och din pappa. Att få vara dina föräldrar är den största och viktigaste och finaste uppgiften i våra liv. Underbara underbara du.

2 kommentarer:

  1. Åhh GRATTIS en dag i efterskott fina Mimmi-flickan, som kommer att bli Fritslas egen lilla Prinsessa med eget litet hus där du kan bjuda både mamma och pappa och gäster på egengjord fika! Ser så fram emot att få en slurk kaffe i den stugan! Ja en mer älskad flicka lär inte finnas - lika älskad säkert men inte mer än vad dina fröäldrar älskar dig!!! Och såååå många andra runt om ibland släkt och vänner. Stor stor grattiskram önskas Mimmi från Tinna och Håkan!

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till Mimmi! :-) Kram

    SvaraRadera